Conduci un studio EMS? Extinde-l cu echipamente Body Space!

Body Space Blog

Conduci un studio EMS?

Extinde-l cu echipamente Body Space!


Știi deja că concurența pe piața antrenamentelor EMS este foarte mare, iar lună de lună apar noi studiouri EMS în zona ta. Dacă te gândești la o nouă strategie de afaceri și nu vrei ca noua politică să se rezume la oferirea abonamentelor din ce în ce mai ieftine și a altor promoții, investește în diversificarea ofertei tale! Ce înseamnă diversificarea ofertei? Pe scurt, înseamnă extinderea ei. Dacă cauți cele mai moderne soluții în industria fitnessului și a wellness-ului, cu siguranță te vor interesa tehnologiile utilizate de Body Space Company, cum ar fi infrared și vacutherm!

Planul este simplu: ieși în evidență pe piață, atrage noi clienți și fidelizează-i pe cei deja existenți. Imaginează-ți studioul tău de antrenament EMS care, în plus față de antrenamentul clasic EMS, utilizează cele mai moderne tehnologii, precum infrared și vacutherm.

De ce Body Space Company?

1. Vei crește atractivitatea ofertei tale
Într-o perioadă de concurență în continuă creștere pe piața studiourilor de antrenament EMS, diversificarea ofertei prin adăugarea altor forme de antrenament va crește competitivitatea și va atrage noi clienți.

2.Vei intensifica efectele antrenamentului EMS
Cu ajutorul echipamentelor care utilizează tehnologia vacutherm și infrared, vei intensifica efectele antrenamentului pentru clienții tăi care își doresc să scape de kilogramele în plus din zonele dificil de atins. Tehnologia cu vid influențează, de asemenea, performanța și condiția fizică prin impactul pozitiv asupra sistemului metabolic, limfatic și circulator.

3. Vei extinde gama de servicii
Antrenamentul pe bandă, pe biciclete sau cu rolele de la Body Space nu numai că ajută la slăbire, dar au și un impact benefic asupra aspectului și texturii pielii. Rezultatele, sub forma unei pielii îmbunătățite, sunt vizibile imediat, ceea ce afectează direct satisfacția și motivația clienților.

4. Vei crește vizibilitatea mărcii tale
În cadrul colaborării cu Body Space Company, oferim utilizarea gratuită a mărcii comerciale Body Space, care este recunoscută deja în peste 45 de țări din întreaga lume. În materialele publicitare, poți folosi grafica noastră, fotografii sau materiale video.

Vizitează întreaga gamă de echipamente oferite de Body Space Company.


Articolul a scris: Dominika Jędrzejewska

Bun venit pe blogul nostru! Aici împărtășim informații despre echipamentul, tehnologia și viața noastră la Body Space Company!


Aveți un EMS Studio? Extindeți-le cu dispozitive Body Space?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu VacuTherm?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu InfraRed?

Citește articolulDeschide-ți pe al tău!

Body Space ConceptMai multe despre modelul nostru de afaceri
REVINO LA PAGINA PRINCIPALA