Cum funcționează tehnologia InfraRed?

Body Space Blog

Cum funcționează tehnologia Infrared?

Technologia Infrared este utilizată în echipamentele Body Space.Antrenamentul pe echipamentele care utilizează tehnologia Infrared are în primul rând un impact asupra reducerii centimetrelor acumulate în zonele predispuse la depunerea de grăsime. Radiația Infrared pătrunde în straturile profunde ale pielii, stimulând procesul de descompunere a țesutului adipos. Nu fără motiv, se vorbește despre acțiunea „infra power” – este o adevărată revoluție în antrenamentul cardio! Rezultatele obținute prin utilizarea echipamentelor precum bodyshaper permit obținerea de rezultate într-un timp mult mai scurt.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru a vă familiariza cu echipamentele noastre care utilizează tehnologia Infrared.


Tehnologia Infrared influențează activ starea pielii și are grijă de întregul sistem muscular datorită proceselor regenerative accelerate. Efectele de întărire și netezire, care sunt vizibile la nivelul stratului superior al pielii, sunt rezultate pe care membrii studioului tău le vor observa chiar de la prima ședință, ceea ce are un impact semnificativ asupra aspectelor psihologice ale antrenamentului – într-un cuvânt, motivația utilizatoarelor care văd rezultatele reale ale muncii lor este foarte mare!
Articolul a scris: Dominika Jędrzejewska

Bun venit pe blogul nostru! Aici împărtășim informații despre echipamentul, tehnologia și viața noastră la Body Space Company!


Aveți un EMS Studio? Extindeți-le cu dispozitive Body Space?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu VacuTherm?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu InfraRed?

Citește articolulDeschide-ți pe al tău!

Body Space ConceptMai multe despre modelul nostru de afaceri
REVINO LA PAGINA PRINCIPALA