Cum funcționează tehnologia VacuTherm?

Body Space Blog

Cum funcționează tehnologia VacuTherm?

Tehnologia VacuTherm are un impact cuprinzător asupra zonelor legate de pierderea în greutate, sănătatea articulațiilor și regenerarea musculară.


Unul dintre principalele efecte ale antrenamentului pe echipamentele cu tehnologie VacuTherm este reducerea centimetrilor din zonele persistente ale corpului. Datorită acțiunii de vid, care stimulează circulația sângelui, se produce o stimulare a țesutului adipos, ceea ce duce la reducerea circumferințelor în zonele problematice pentru membrii studioului tău. Un alt beneficiu este îmbunătățirea stării pielii; efectul vidului VacuTherm favorizează o mai bună oxigenare a țesuturilor, are un efect detoxifiant, dilată vasele de sânge și îmbunătățește metabolismul celular. Ca rezultat, pielea devine mai fermă, iar textura ei se uniformizează.

Pe lângă beneficiile legate de pierderea în greutate, tehnologia VacuTherm are un impact pozitiv asupra sănătății în timpul antrenamentului, reducând presiunea asupra coloanei vertebrale și a mușchilor. Datorită efectului de vid, solicitarea asupra articulațiilor și mușchilor este mai mică în comparație cu antrenamentul pe o bandă de alergat clasică. Un antrenament corect efectuat nu expune la eforturi suplimentare. Antrenamentul în vid negativ are un impact benefic asupra metabolismului organismului, ceea ce are o importanță cheie în procesul de reducere a țesutului adipos.

Body Space Company, ca producător de top al echipamentelor fitness inovatoare, utilizează cea mai recentă tehnologie VacuTherm în echipamentele sale. Tehnologia de vid se găsește în echipamentele noastre, precum banda de alergat, bicicleta și scările. Prin deschiderea unui studio Body Space, silueta membrilor tăi este stimulată de tehnologii de slăbire precum lumina infraroșie și vidul negativ.

Află mai multe despre tehnologia VacuTherm


Articolul a scris: Dominika Jędrzejewska

Bun venit pe blogul nostru! Aici împărtășim informații despre echipamentul, tehnologia și viața noastră la Body Space Company!


Aveți un EMS Studio? Extindeți-le cu dispozitive Body Space?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu VacuTherm?

Citește articolul


Cum funcționează benzile de alergare cu InfraRed?

Citește articolulDeschide-ți pe al tău!

Body Space ConceptMai multe despre modelul nostru de afaceri
REVINO LA PAGINA PRINCIPALA